Ukrainietiški raugintų kopūstų blynai

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Raugintų kopūstų blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, taupūs blyneliai! Juos galima ragauti su grietine, spanguolių padažu ar kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos patiekalų. Ingredientus matavau 200 ml talpos stikline. Labai skanūs, taupūs blyneliai! Juos galima ragauti su grietine, spanguolių padažu ar kaip garnyrą prie žuvies ar mėsos patiekalų. Ingredientus matavau 200 ml talpos stikline. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
200 mililitrų miltų
200 mililitrų raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų (didesnio)
3 vienetai kiaušinių (nedidelių)
0.5 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstus nuspausti, kad neliktų skysčio, supjaustyti smulkiau, kad nebūtų ilgų kopūstų juostelių. Dar kartą nuspausti skystį.
2.
Miltus persijoti su kepimo milteliais, suberti visus prieskonius ir išmaišyti. Įmušti kiaušinius, supilti pieną ir tešlą kruoščiai išmaišyti, galima paplakti šluotele, kol neliks sausų gumuliukų. Tešla bus kiek tirštesnė nei lietiniams blynams.
3.
Į tešlą sudėti smulkintus svogūnus, kopūstus, kruopščiai išmaišyti.
4.
Į keptuvėje įkaitintą aliejų dėti po porą šaukštų tešlos vienam blyneliui. Apkepti iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital