Ukrainietiški "Manniki"

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Ukrainietiški "Manniki"
Ukrainietiški "Manniki"
Ukrainietiški "Manniki"
Ukrainietiški "Manniki"
Autorius apie receptą: Ukrainietiški manniki, tai mūsų varškėčių "pusbroliai", labai panašūs į varškėčius tik gaminami iš manų košės, o varškė šiuo atveju yra įdaras. Ukrainietiški manniki, tai mūsų varškėčių "pusbroliai", labai panašūs į varškėčius tik gaminami iš manų košės, o varškė šiuo atveju yra įdaras. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų pieno
120 gramų manų kruopų
120 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai cukraus
1/4 šaukštelio druskos
Įdarui:
180 gramų varškės
50 gramų cukraus pudros
50 gramų razinų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Užkaitiname pieną, beriame druską, cukrų ir manų kruopas. Išverdame manų košę.
2.
Įdarui varškę sumaišome su cukraus pudrą bei razinomis.
3.
Apvoliojimui išplakame kiaušinius.
4.
Semiame po didelį šaukštą manų košės, apvoliojame miltuose ir formuojame mannikus (kaip kotletus) į vidų dedami po šaukštą varškės masės. Suformuotą manniką panardiname į kiaušinių plakinį, tada dar kartą apvoliojame miltuose ir kepame ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pageltonuos.
5.
Patiekiame šiltus, pagardintus grietine.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital