Ukrainietiški čeburekai su kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ukrainietiški čeburekai su kopūstais
Autorius apie receptą: Šie čeburekai buvo pasiūlyti mano vyro, nes jis, kiek atsimena, tai jam mažam, močiutė tokius kepdavo. O ji turėjo ukrainietiškas šaknis. Teko ieškoti tikslaus recepto. Radau Šie čeburekai buvo pasiūlyti mano vyro, nes jis, kiek atsimena, tai jam mažam, močiutė tokius kepdavo. O ji turėjo ukrainietiškas šaknis. Teko ieškoti tikslaus recepto. Radau ir išbandžiau. Ką galiu pasakyti? Ogi tai, kad tai buvo skaniausi mano ragauti čeburekai. Ir dabar juos kepsiu tik taip. Sudominau? Išbandykite savo virtuvėje. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
Įdarui:
1 vienetas kopūstų (nedidelio)
200 gramų pievagrybių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis česnakinės druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
350 mililitrų vandens (šilto)
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį supilkite šiltą vandenį, įpilkite aliejų, berkite druską ir išmaišykite.
2.
Į kitą dubenį suberkite miltus, po truputį pilkite vandens ir aliejaus mišinį ir maišykite. Tuomet minkykite tešlą apie 10 minučių, tešla taps minkšta ir elastinga.
3.
Svogūnus, grybus susmulkinkite, morkas sutarkuokite,
4.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2 minutes ir sudėkite morkas. Maišant pakepinkite 2 minutes ir tada sudėkite grybus, pakepinkite 2 minutes. Įberkite česnakinės druskos, pipirų, įdėkite pomidorų padažo ir išmaišykite.
5.
Kopūstus supjaustykite plonais šiaudeliais ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis. Troškinkite iki kol kopūstai suminkštės. Atvėsinkite.
6.
Iš tešlos iškočiokite norimo dydžio apvalius lakštus, į vieną kraštą dėkite po 1-2 šaukštus daržovių įdaro, uždenkite kitu kraštu ir šonus užspauskite.
7.
Dėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių, kol čeburekai gražiai pagels ir iškeps.
8.
Tiekiame su sultiniu.
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital