Ukrainietiškas jautienos troškinys su bulvėmis

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ukrainietiškas jautienos troškinys su bulvėmis
Ukrainietiškas jautienos troškinys su bulvėmis
Ukrainietiškas jautienos troškinys su bulvėmis
Autorius apie receptą: Troškinį patiekite apibarstytą kapotais krapais. Šalia labai tinka grietinė ir augintos arba marinuotos daržovės. Troškinį patiekite apibarstytą kapotais krapais. Šalia labai tinka grietinė ir augintos arba marinuotos daržovės. Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas   bulvių  (apytikriai)
500 gramų   jautienos  (naudojome brandintą troškinimui „Feel the Beef“)
500 mililitrų   jautienos sultinio
5 vienetai   svogūnų
2 šaukštai   pomidorų pastos
2 lapeliai   lauro lapų
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal skonį   krapų  (patiekiant)
pagal poreikį   saulėgrąžų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Valandą prieš gaminimą jautieną išimkite iš šaldytuvo, kad sušiltų iki kambario temperatūros. Mėsos neplaukite, o tik nusausinkite ją popieriniu rankšluosčiu. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite, česnakus irgi.
2.
Troškinimo puode ant saulėgrąžų aliejaus pakepinkite pjaustytą jautieną, kol gražiai apskrus, tada suberkite pjaustytus svogūnus, kepkite, kol gražiai apkeps ir sukrėskite pomidorų tyrę, įmeskite laurų lapus, išmaišykite bei supilkite sultinį. Mėsą troškinkite apie valandą, kol beveik taps minkšta.
3.
Per tą laiką nulupkite bulves ir jas supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Po valandos troškinimo, į puodą berkite kapotus česnakus, maltus pipirus, jei reikia, papildomai druskos bei supjaustytas bulves. Viską išmaišykite, uždenkite puodo dangtį ir troškinkite dar apie 20 minučių, kol bulvės suminkštės.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital