Ugninis marinatas žuvims ir mėsai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Ugninis marinatas žuvims ir mėsai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
120 ml aliejaus
5 šaukšteliai balzamo
120 ml sauso raudonojo vyno
4 žalios aitriosios paprikos ankštys
6 skiltelės česnako
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paprikas susmulkinkite, česnaką sutrinkite, visus produktus sumaišykite ir pakaitinkite, bet neužvirinkite.
Marinatą tinka vartoti atšalusį.
Šiuo marinatu galima atšildyti šaldytą žuvį:
atskieskite jį dviem dalimis vandens ir pamerkite žuvį. Taip atšildyta žuvis įgaus puikų skonį ir nesiskirs nuo šviežios.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital