Ugniniai avienos šašlykai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Ugniniai avienos šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 maži avienos karbonadai,
2 maži svogūnai,
50 g riebių lašinių,
aliejaus, druskos,
1 čili pipiras,
trauktinės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardinama druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų trauktine, apkepama ir tuoj pat tiekiama. Tinka su rupia duona, ruginėmis bandelėmis arba biriais virtais ryžiais. Labai dera salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital