Turkiškos morkų salotos - be majonezo

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Turkiškos morkų salotos - be majonezo
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardžios, kremiškos morkų salotos - pagardas prie karštų patiekalų. Gardu su mėsa, paukštiena, silke ar tiesiog bulvytėmis. Labai gardžios, kremiškos morkų salotos - pagardas prie karštų patiekalų. Gardu su mėsa, paukštiena, silke ar tiesiog bulvytėmis. Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai morkų (didelių)
300 gramų turkiško jogurto (arba graikiško jogurto)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti stambesne tarka (vadinama burokine)
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Jame apkepinti morkas, vis pamaišant, kol morkos susileis. Pagardinti druska ir pipirais. Palikti pravėsti.
3.
Į atvėsusias morkas įspausti česnaką, išmaišyti su jogurtu ir patiekti!
AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
as
2018-11-12 15:56
Kažin, o nekepus morkų ar skanu? ATSAKYTI
Diana
2018-11-12 17:13
Nepakepus bus jau ne tas pats, nes kepimas išryškina morkų salstelėjimą. Be to, nekepintose morkose daugiau drėgmės, tad gali pavandenyti salotos ATSAKYTI
hello
2019-02-03 17:10
manau kad nekeptos morkos skaniau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital