Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis
Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis
Turkiškas mėsos troškinys su bulvėmis ir daržovėmis
Autorius apie receptą: "Sodininko kebabas" - orginaliame recepte jis valgomas su ryžiais, bet aš šiek tiek pakeičiau ir dėjau bulves. Buvo labai sotus ir skanus troškinys. Pagal Beatos knygą "Turkijos "Sodininko kebabas" - orginaliame recepte jis valgomas su ryžiais, bet aš šiek tiek pakeičiau ir dėjau bulves. Buvo labai sotus ir skanus troškinys. Pagal Beatos knygą "Turkijos virtuvė", bet koreguota pagal mane. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
325 gramai jautienos (liesos, arba kitokios mėsos)
4 vienetai bulvių
2 vienetai paprikos
2 vienetai morkų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas cukinijų (nedidelės)
1 vienetas svogūnų
1 stiklinė vandens
1 sauja šparaginių pupelių (didelės)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek čiobrelių šakelių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Jautieną supjaustyti nedideliais gabalėliais ir pakepinti ant stiprios ugnies keptuvėje su aliejumi. Kepinti apie 5 minutes, kol gražiais apskrus. Tada sudėti į troškinimui skirtą indą.
2.
Bulves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Suberti į troškintuvą su jautiena.
3.
Susmulkinti svogūną, česnako skilteles ir apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Sudėti riekelėmis pjaustytas morkas ir paprikas.
4.
Cukiniją nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Sudėti į keptuvę su daržovėmis ir pagardinti druska, pipirais, čiobreliais. Pakepinti kelias minutes ir sudėti smulkintus pomidorus bei pomidorų pastą. Gerai išmaišyti.
5.
Visą keptuvės turinį sudėti į troškintuvą, užpilti vandeniu ir uždengus dangčiu, patroškinti, kol bulvės suminkštės. Jei reikia, įpilkite dar vandens. Troškinti ant silpnos liepsnos apie 15-20 minučių.
6.
Galiausiai sudėti šparagines pupeles ir dar patroškinti 3 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital