Tunu ir pupelėmis įdaryti batatai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Tunu ir pupelėmis įdaryti batatai
Tunu ir pupelėmis įdaryti batatai
Tunu ir pupelėmis įdaryti batatai
Autorius apie receptą: Tinklaraščio bei knygos "KitchenJulie" autorė Julija Steponavičiūtė mėgaujasi gamindama patiekalus dideliam ratui žmonių. Julija teigia, kad šis receptas yra Tinklaraščio bei knygos "KitchenJulie" autorė Julija Steponavičiūtė mėgaujasi gamindama patiekalus dideliam ratui žmonių. Julija teigia, kad šis receptas yra pripažintas tiek draugų, tiek senelių, nes turi viską, ko reikia sėkmingam patiekalui: skirtingas tekstūras, ryškų skonį ir apetitą keliančią išvaizdą. (...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai saldžiųjų bulvių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (pirmo spaudimo)
pagal skonį jūros druskos (arba maltų juodųjų pipirų)
Įdarui:
240 gramų konservuotų pupelių (sviestinių)
140 gramų tuno savo sultyse (gryno kiekio, be skysčio)
1 vienetas šalotinių svogūnų (arba bet kokio kito)
3 šaukštai balto vyno
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (pirmo spaudimo)
1 šaukštas kaparėlių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio (arba kitų žolelių)
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Batatus įpjaukite išilgai. Įpjovimas turėtų būti gilus. Perkelkite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi įpjovimu į viršų.
2.
Batatus apšlakstykite aliejumi taikydami į įpjovimus, įtrinkite ir apibarstykite druska bei pipirais. Kepkite iki 180 °C (vėjelio režimu) arba 200 °C (be vėjelio) temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 45 minutes.
3.
Svogūną susmulkinkite ir sumaišykite su likusiais įdaro ingredientais. Iškepusių batatų vidų šiek tiek sutraiškykite šakute ir prikimškite įdaro. Patiekite iškart.
4.
Jei naudosite tuną savo sultyse, padidinkite aliejaus kiekį įdare vienu šaukštu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital