Tunu įdaryti abrikosai

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tunu įdaryti abrikosai
Maži kąsniukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė abrikosų (konservuoti)
1 skardinė tuno (savo sultyse)
1 vienetas sūrelio (Sūrus, varškės )
1 žiupsnelis sezamo sėklų (juodosios sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Tuną geriausia naudoti nesmulkintą. Jį reikėtų palikti nuvarvėti, kad kuo mažiau skysčio liktų. Tuomet sumaišyti su varškės sūreliu ( aš naudojau su žalumynais ) ir įdaryti abrikosų puseles. Apibarstyti sezamo sėklomis.

Skanaus.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital