Tuno tortas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Tuno tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Napoleono lakštams:
600 g miltų
300 g sviesto
225 g grietinės
2 kiaušinių
Žiupsnelio druskos
Įdarui:
9 kietai virtų kiaušinių
350 - 500 g žirnelių
1 - 2 skardinės tuno aliejuje
1 svogūno, kepinto
Druskos
Pipirų
400 g majonezo "Hellman`s"
PARUOŠIMO BŪDAS:

Lakštų gamyba. Dideliame dubenyje miltus suminkyti su kambario temperatūros sviestu. Įdėti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla tampa elastingesnė ir nebelimpa prie dubens. Tešlą padalinti į 7 dalis ir iš kiekvienos padaryti rutuliukus. Padėti į šaldytuvą 2 valandoms pailsėti. Tada iškočioti plonus blynus ir kepti 230°C temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.  Atvėsinti.

Įdaro gamyba. Kiaušinius sutarkuoti burokine tarka, sudėti žirnelius, tuną, keptus svogūnus, dėti majonezo bei prieskonių pagal skonį. Viską sumaišyti ir tepti  masę ant kiekvieno lakšto. Viršutinį lakštą palikti be nieko. Paslėgtą tortą palaikyti 3 - 4 valandas. Tada ant jo užtepti majonezo, užbarstyti trupinių nuo likusių lakštų ir papuošti.

Skanaus.

 

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital