Tuno salotos su avokadais (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tuno salotos su avokadais (be majonezo)
Tuno salotos su avokadais (be majonezo)
Tuno salotos su avokadais (be majonezo)
Autorius apie receptą: Avokadai pastaruoju metu mano virtuvėje karaliauja dažnai ir dažniausiai jį naudoju salotoms. Šįsyk pagaminau avokado salotas su tunu. Kaip žinia, salotoms nepaskutinį Avokadai pastaruoju metu mano virtuvėje karaliauja dažnai ir dažniausiai jį naudoju salotoms. Šįsyk pagaminau avokado salotas su tunu. Kaip žinia, salotoms nepaskutinį vaidmenį atlieka padažas, tinkamas ir kokybiškas aliejus. Šioms salotoms gardinti naudojau ypač tyrą Monini Lietuva alyvuogių aliejų, sukurtą Italijoje. Monini šeima kasdien naudoja sukauptas žinias ir išgauna visa, kas geriausia alyvuogėse. Todėl tikras alyvuogių aliejus tinka netikėtoms kombinacijoms - pyragams, vietoj sviesto, omletams ar kitiems patiekalams gaminti. O dabar skubu pasidalinti tuno ir avokado salotų receptu, kurios išties pagaminamos labai greitai. Beje, šias salotas pagardinau raudonaisiais serbentais, kurie labai tiko ir salotoms suteikė "cinkelį", jei neturite raudonų serbentų, tuomet puikiai tiks granatų sėklos ar spanguolės. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas avokadų
1 vienetas agurkų
150 gramų tuno savo sultyse (apytikriai)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis citrinų sulčių
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Pabarstymui:
1 saujelė raudonųjų serbentų (arba granatų sėklų ar spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Avokadą perpjauti pusiau, išimti kaulą, išskobti minkštimą.
2.
Avokado minkštimą ir agurkus supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną susmulkinti.
3.
Į dubenį sudėti tuną, avokadą, agurkus, svogūną ir gerai išmaišyti. Pagardinti prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska, įpilti citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
4.
Ant salotų pabarstyti raudonųjų serbentų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital