Tuno salotomis įdaryti konservuoti persikai - greita, šventiška ir labai skanu!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Tuno salotomis įdaryti persikai
Tuno salotomis įdaryti persikai
Tuno salotomis įdaryti persikai
Autorius apie receptą: Salotos puikios, lengvai pagaminamos ir papuoš šventinį stalą. Salotos puikios, lengvai pagaminamos ir papuoš šventinį stalą. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė tuno savo sultyse
4 gabalai konservuotų persikų
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja salotų mišinio
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas garstyčių
1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Persikų puseles išimame iš sirupo ir nuvarviname.
2.
Išpilkite visą skystį iš tuno skardinės. Tuną dėkite į dubenėlį, sudėkite majonezą, garstyčias, dėkite smulkintą svogūną, citrinos sultis supilkite, berkite druskos ir pipirų. Su trintuvu lengvai sutrinkite iki tirštos košelės.
3.
Į lėkštę dedame salotų mišinio. Sudedame persikų puseles ir šaukšto pagalba į persikų puseles dedame tuno masę. Apiberiame smulkintais krapais. Skanaus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Anna
2018-04-28 10:36
Labai geras receptukas! aš dar papildomai įdedu virto kiaušinio, ir netrinu iki košės, lb skaniai gaunas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital