Tuno mišrainė su ryžiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Tuno mišrainė su ryžiais
Tuno mišrainė su ryžiais
Tuno mišrainė su ryžiais
Autorius apie receptą: Soti ir spalvinga mišrainė. Tikriausiai, tie, kurie skaitote mano įrašus, jau esate girdėję ir ne kartą, kad aš labai mėgstu pirkti kulinarinius žurnalus. Ieškau ir semiuosi Soti ir spalvinga mišrainė. Tikriausiai, tie, kurie skaitote mano įrašus, jau esate girdėję ir ne kartą, kad aš labai mėgstu pirkti kulinarinius žurnalus. Ieškau ir semiuosi idėjų. Kartais tiesiog mėgaujuosi nuotraukomis. Ši mišrainė patraukė mano akį taip pat viename žurnale. Tad vieną gražią dieną ėmiau ir ją pagaminau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų konservuotų raudonųjų pupelių (apytikriai, 1 skardinės)
320 gramų tuno savo sultyse (apytikriai, 2 skardinių)
200 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų ryžių
2 šaukštai kaparėlių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje ir atvėsiname.
2.
Nuo konservuotų pupelių ir kukurūzų ir kaparėlių nupilame skystį. Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau.
3.
Maišome ryžius, tuną, pomidorus, pupeles, kukurūzus, kaparėlius. Apšlakstome citrinos sultimis, aliejumi, pabarstome druska, pipirais. Mišrainę išmaišome ir skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital