Tuno ir saldžių bulvių kepsneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tuno ir saldžių bulvių kepsneliai
Tuno ir saldžių bulvių kepsneliai
Tuno ir saldžių bulvių kepsneliai
Autorius apie receptą: Paruošiami per kelias minutes, gardus ir spalva džiugina akis. Šiam patiekalui naudojau likučius nuo vakarienės :kuskusą ir virtą saldžią bulvę. Jei jų neturite-teks Paruošiami per kelias minutes, gardus ir spalva džiugina akis. Šiam patiekalui naudojau likučius nuo vakarienės :kuskusą ir virtą saldžią bulvę. Jei jų neturite-teks pasiruošti iš anksto. Juos galite valgyti su salotomis, su mėgstamu padažu ar tiesiog vienus. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų saldžiųjų bulvių (virtų)
150 gramų tuno savo sultyse
1 vienetas kiaušinių (didelio)
0.5 stiklinės kuskuso (išbrinkusio)
1 žiupsnelis paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Virtas saldžias bulves sutrinti šakute. Į bulves sudėti nusunktą tuną, įmušti kiaušinį, suberti kuskusą, paprikos miltelius, pipirus ir gerai išmaišyti.
2.
Suformuoti kepsnelius ir sudėti į aliejumi pašlakstytą kepimo formą.
3.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus (apie 15 - 20 minučių).
4.
Šie kepsneliai skanūs tiek šilti, tiek atvėsę.
Patarimai:
Vietoje kuskuso galite naudoti ir kitokias mėgiamas išvirtas kruopas. O vietoje saldžių bulvių - paprastas virtas bulves. Skonis bus kitoks, bet irgi gardu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital