Tuno apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Tuno apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Skardinė savo sultyse konservuoto tuno (185 g)
1 stiklinė ryžių
1 stiklinė pieno
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas manų
svogūnas (100g)
sauja jaunų svogūnėlių su laiškais
0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų
4 pomidorai (400g)
100g tarkuoto fermentinio sūrio
1 šaukštas acto
druska
pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ryžius biriai išvirti. Kukurūzus ir tuną nuvarvinti. Svogūną smulkiai sukapoti, atskirai supjaustyti jaunas galvutes su laiškais. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Keptuvėje ištirpinti šaukštą sviesto, suberti manus, truputį pakepinti ir atskiesti šaltu pienu. Sudėti svogūnus, kukurūzus, tuną, įpilti acto, pasūdyti, pagardinti pipirais ir 2-3 min. patroškinti. Troškinį sukrėsti į apkepo indą ir sudėti ryžius. Ant viršaus sudėlioti pomidorus, apibarstyti fermentiniu sūriu ir 30 min. kepti 175 laipsnių karštumo orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital