"Tulpės"

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
 "Tulpės"
 "Tulpės"
 "Tulpės"
 "Tulpės"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 porcijoms
70 g cukraus,
75 g miltų,
6 šaukštai sviesto,
3 kiaušinių baltymai,
65 g paskrudintų, smulkiai sumaltų migdolų.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį suberti cukrų, miltus, kiaušinio baltymus ir migdolus. Viską gerai išmaišyti. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti 1 valandai į šaldytuvą. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir padėti ant skardos išklotos kepimo popierium. Šaukštu formuoti 14 cm. skersmens skritinėlius. Kepti įkaitintoj iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 -12 min. kol skritinėliai pagels. Iškepusius tuoj plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio. Atvėsinti ir susiformavuse tulpe nuimti. Tiekti: ant lėkštės vidurio uždėti tulpę ir į ją įdėti ledų. Vietoj ledų tinka pudingas arba plakta grietinėlė. Skanaus!
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital