Trupininiuotis

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 127)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 127)
Trupininiuotis
Autorius apie receptą: Tikras klasikinis trupiniuotis, labai labai labai skanus. Jeigu norite pagreitinti gaminimą, galite vietoje virto kondensuoto pieno naudoti pirktinį Rududu, tik jį truputį Tikras klasikinis trupiniuotis, labai labai labai skanus. Jeigu norite pagreitinti gaminimą, galite vietoje virto kondensuoto pieno naudoti pirktinį Rududu, tik jį truputį pašildykite, kad suminkštėtų. Bet bent man su virtu namuose kondensuotu dar skaniau. (...daugiau) Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Trupiniams:
200 g sviesto
3 kiaušiniai
200 g grietinės
500 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių

Sulipdančiam kremui:
1 indelis kondensuoto pieno
1 stiklinė razinų
20 džiovintų abrikosų
aliejus formai aptepti
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Iš trupiniams skirtų produktų išminkome tešlą ir 3-5 val. ją, suvyniotą į maistinę plėvelę, laikome šaldytuve. Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus  trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
AUTORIUS: Irena
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (9)
laura
2016-12-27 17:56
As kepu per kiekvienas kaledas. Dedu aguonu daug. Ir galima rududu naudoti kremui vietoje virto kondensuoto, uztenka rududu tik pasildyti, kad suminkstetu. Labai skanus:) ATSAKYTI
Jurga
2015-05-07 11:08
Nuostabus skonis!!! mano seimyna vis praso vel gaminti ATSAKYTI
Auširnė
2012-04-06 14:41
Išduokite, kuris išlaikėte pyragą parą laiko, kad apdžiūtu? MES NIEKAIP NESUGEBĖJOME :) ATSAKYTI
vaida
2011-12-09 15:33
super gavosi trupiniuotis,tik miltu daugiau dejau ir vietoje vaisiu(kadangi nelabai juos megstu)daug riesutu.Super gavosi! ATSAKYTI
emilija
2011-07-24 15:16
labai skanus pyragas :D reiks pamėgint ;) ATSAKYTI
HM
2011-03-31 18:21
aš darau šį pyragą be riešutų ir razinų vistiek gaunasi skanus, valgome pirštukus nulaižydami:) ATSAKYTI
agata
2011-02-23 16:36
sitas reikalas dieviskas su graikiniais riesutais ...niami dedu siuos riesutus ir abrikosus dziovintus, labai sotus bet laaaaabai gardus ...mmmm :) ATSAKYTI
akvile
2010-11-23 15:36
AS nelabai megstu razinas... ;( o jos butina, o jas galima gal kuo kitu pakeisti? ATSAKYTI
Silvija
2009-09-25 15:15
Labai skanu. Pabandykite! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital