Trupininis rabarbarų pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Puikus, greitas ir labai pavasariškas. Traškus viršuje ir aromatingas viduje! Puikus, greitas ir labai pavasariškas. Traškus viršuje ir aromatingas viduje! Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai obuolių
2 pundeliai rabarbarų
200 gramų braškių
200 gramų sviesto (tirpinto)
200 gramų avižinių dribsnių
100 gramų rudojo cukraus
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius, rabarbarus ir braškes supjaustyti kubeliais įberti šiek tiek cukraus, suberti krakmolą ir išmaišyti. Sudėti masę į kepimo formą.
2.
Avižinius dribsnius sumaišyti su tirpintu sviestu, likusiu cukrumi, cinamonu, vanile, kepimo milteliais, miltais ir gerai išmaišyti. Sudėti ant obuolių masės, tolygiai paskirstyti.
3.
Kepti 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35-40 min, kol viršus gražiai karamelizuosis ir apskrus.
4.
Valgyti karštą pyragą su vaniliniu plombyru - tiesiog tobulai skanu.
Patarimai:
Kepimo forma apie 20 cm skersmens.
Obuolių, braškių ir rabarbarų kiekį galima reguliuoti pagal save. Galima dėti ir bet kokių mėgstamu riešutų.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital