Trupininis rabarbarų pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Trupininis rabarbarų pyragas
Trupininis rabarbarų pyragas
Trupininis rabarbarų pyragas
Trupininis rabarbarų pyragas
Trupininis rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Gali pasirodyti, kad pyrago pagrindas plonokas, bet taip labiau jaučiasi gaivus rabarbarų skonis! Gali pasirodyti, kad pyrago pagrindas plonokas, bet taip labiau jaučiasi gaivus rabarbarų skonis! Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Trupiniams:
150 gramų miltų
100 gramų rudojo cukraus
80 gramų sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų rabarbarų (nuvalytų ir supjaustytų nedideliais gabaliukais)
2 šaukštai rudojo cukraus
2 šaukštai miltų
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
120 gramų sviesto (kambario temperatūros)
120 gramų cukraus pudros
1.5 šaukšto kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 160 C laipsnių. Kepimo formą (mano kvadratinė, 23 cm) ištepkite sviestu ir išklokite kepimo papieriumi.
2.
Trupiniams pagaminti pirmiausia tirpintą sviestą sumaišytkite su cukrumi ir druska. Maišant šakute, suberkite miltus, kol atsiras stambūs trupiniai. Padėkite į šaldytuvą.
3.
Rabarbarų gabaliukus berkite į dubenėlį ir sumaišykite su cukrumi ir miltais.
4.
Tešlai skirtus miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Didesniame dubenėlyje, elektriniu plaktuvu išsukite sviestą su cukraus pudra iki purios masės. Vis plakant, dėkite po vieną kiaušinį. Įmaišykite vanilės ekstraktą. Prilėtinkite plaktuvą, palengva berkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
5.
Paskleiskite tešlą paruoštos skardos dugne, apiberkite rabarbarais ir užtrupinkite paruoštais trupiniais.
6.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 50 - 55 minutes, kol pyragas pagels ir į vidurį įsmeigus ir ištraukus dantų krapštuką, šis bus švarus.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Bira
2022-07-11 21:45
Nesuprantu.sudėjau į skardą ir iš apačios biskvitas "užlipo"ant trupinių. Kiek reikėjo kepimo miltelių?? ATSAKYTI
Rasa
2022-06-08 12:06
Tikrai geras pyragas, labai skanus, viskas pavyko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital