Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Kalėdinis trupininis pyragas su uogiene
Autorius apie receptą: Kvapnus, Kalėdomis kvepiantis pyragas, kurį pagaminsite tikrai nesudėtingai ir iš paprastučių ingredientų. Kvapnus, Kalėdomis kvepiantis pyragas, kurį pagaminsite tikrai nesudėtingai ir iš paprastučių ingredientų. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
150 gramų rudojo cukraus (apytikriai, galima ir mažiau)
100 gramų riešutų (naudojau graikinius)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
1 šaukštelis malto cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
200 gramų vyšnių uogienės (arba kitokios tirštesnės arba džemo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą supjaustyti gabaliukais.
2.
Riešutus sumalti. Įsijoti miltus, suberti cukrų, prieskonius, kepimo miltelius ir druską. Išmaišyti. Sudėti supjaustytą sviestą ir įmušti kiaušinį. Viską gerai išminkyti iki vientisos masės. Lengviausias būdas viską sudėti į virtuvinį kombainą ir išmaišyti. Aš naudojausi paprastu smulkintuvu.
3.
Padalinti tešlą į dvi dalis: vieną didesnę, kitą mažesnę. Dėti į šaldytuvą bent 30 min.
4.
Didesnę tešlos dalį iškočioti pagal turimą formą. Naudojau 20 cm skersmens formą.
5.
Įkloti tešlos lakštą į formą, gražiai užlankstant kraštus ant indo sienelių. Sudėti uogienę.
6.
Antrą tešlos gabalą taip pat iškočioti, išpjaustyti norimas figūras ar juosteles, dėti ant pyrago viršaus.
7.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min. Atvėsinti ir skanauti. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital