Trupininis pyragas su vaniliniu cukrumi

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trupininis pyragas su vaniliniu cukrumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų sviesto (arba margarinas)
100 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
550 gramų miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus (SAUDA)
1 šaukštelis kepimo miltelių (SAUDA)
6 šaukštai uogienės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ištirpinkite margariną arba sviestą, pridėkite cukraus ir išmaišykite, kol cukrus ištirps. Viską dėkite 10 - 15 minučių į šaldytuvą.
2.
Į atšalusį margariną įmuškite kiaušinius, "SAUDA" vanilinio cukraus ir druskos. Tada įberkite miltus persijotus su kepimo milteliai ir minkykite tešlą. Išminkytą tešlą padalykite į dvi nelygias dalis, didesnę ir mažesnę. Tešlą sudėkite į maišelius ir didesnę dalį įdėkite į šaldytuvą, o mažesnę dalį tešlos į šaldymo kamerą 30 minučių.
3.
Iškočiokite didesnę tešlos dalį ir ja išklokite kepimo skardą (tešlą paskirstykite ir ant skardos kraštų), dėkite sluoksnį uogienės, o ant viršaus užtarkuokite arba sutrupinkite šaldytą tešlą. Įdėkite į 190° C temp. įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 25 - 30 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital