Pagerintas trupininis pyragas su kreminiu sūriu ir uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trupininis pyragas su varške ir uogiene
Autorius apie receptą: Gyveni, tobulėji, atrandi naujus skonius... O šio pyrago skonis!.. Tiesiog kažkas nepakartojamo. Gyveni, tobulėji, atrandi naujus skonius... O šio pyrago skonis!.. Tiesiog kažkas nepakartojamo. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
900 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių (1 aptepimui)
200 gramų sviesto (arba margarino kepiniams)
200 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
Kremui:
500 gramų filadelfijos sūrio (arba kito kreminio sūrelio)
300 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų uogienės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
šiek tiek vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
3 kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti sviestą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir užminkyti tešlą. Palikti šaldytuve 1 - 2 valandoms.
2.
Sūrio kremui elektriniu plakikliu išplakti filadelfiją, kondensuotą pieną, kiaušinį, vanilę ir miltus.
3.
Tešlą padalinti į dvi dalis, vieną dalį iškočioti ir paskleisti kepimo formoje, išklotoj kepimo popieriumi. Ant tešlos dėti uogienę, tada sūrio masę ir likusią tešlą. Jos nekočiojau, tešla buvo kaip trupiniai, jais apibarsčiau pyrago viršų.
4.
Likusį kiaušinį išplakti su šiek tiek vandens ir šepetėliu aptepti visą pyragą. Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie valandą, kol viršus gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital