Trupininis pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Trupininis pyragas su slyvomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g miltų
80 g minkšto sviesto
1 kiaušinis
50 g krakmolo
1 a. š. kepimo miltelių
Trupiniams:
100 g sviesto
100 g miltų
100 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
1,5 a. š. malto cinamono
Įdarui:
500 g slyvų be kauliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlai skirtą sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį. Maišydami suberkite miltus kartu su krakmolu bei kepimo milteliais. Tešlą paskleiskite riebalais išteptoje tortų formoje, ant jos išdėliokite slyvų puseles. Trupiniams šaltą sviestą greitai suminkykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, miltais, cinamonu ir tolygiai sutrupinkite ant slyvų. Kepkite iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital