Trupininis pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Trupininis pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Pats geriausias mano išbandytas trupininis obuolių pyragas. Pats geriausias mano išbandytas trupininis obuolių pyragas. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 vienetai obuolių
Tešlai:
150 gramų kvietinių miltų
125 gramai maskarponės sūrio
2 vienetai kiaušinių
75 gramai sviesto (minkšto)
50 gramų cukraus
3 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Trupiniams:
150 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (minkšto)
100 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai maskarponės sūrį, kiaušinius, pieną, sviestą, cukrų, miltus, vanilinį cukrų, druską, kepimo miltelius gerai išplakame elektriniu plakikliu. Masė neturi būti kieta.
2.
28 cm skersmens kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Sukrečiame tešlą ir gražiai paskirstome po dugną.
3.
Obuolius supjaustome mažais gabalėliais ir sudedame ant pyrago pado.
4.
Trupiniams minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų, druską kelias minutes plakame aukščiausiu greičiu. Suberiame miltus ir dar paplakame. Tada išeina labai smulkūs trupinukai, kuriais užberiame obuolius.
5.
Pyragą kepame įkaitintoje 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35-40 minučių.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital