Trupininis pyragas su agrastų džemu ir traškia migdolų plutele

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trupininis pyragas su agrastų džemu ir traškia migdolų plutele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Reikės:
200 g sviesto
1 stiklinės (200 ml) cukraus
2 kiaušinių
1 a.š. sodos arba kepimo miltelių (sodą nugesinti actu)
3-4 stiklinės miltų
Migdolų plutelei:
70 g. sviesto
70 g cukraus
3 v. š. pieno
100 g migdolų plokštelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sviestą išlydyti.
2. Į išlydytą sviestą ar margariną sudėti stiklinę cukraus.
3. Įmušti kiaušinius.
4. Sudėti sodą. Ir viską gerai išmaišyti.
5. Tada suberti miltus ir suminkyti į vienalytę masę.
6. Iškloti skardą tešla ir uždėti uogienę, ant viršaus vėl sudėti arba užtarkuoti (palaikytą šaldytuve ar trumpam šaldiklyje) tešlą.
7. Kepti iki 180°Cįkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Migdolų masei sviestą išlydykite, bei sudėkite likusius produktus. Pyragą kepkite 40 minučių, po to sudėkite migdolų masę ir kepkite dar 20 minučių.  
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital