Trupininis pyragas

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Trupininis pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušinių
200 g  sviesto, minkšto
2 v.š. majonezo (majonezas tešlai suteikia trapumo ir ji ilgiau nesukietėja)
1 stiklinė cukraus (200 ml)
Žiupsnelio druskos
350 - 400 g miltų
1 a.š. kepimo miltelių
300 ml džemo, uogienės arba trintų uogų su cukrumi (galima dėti tarkuotus oboulius su cinamonu, cukrumi)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius išplakame su cukrumi. Dedame majonezą, paplakame. Sudedame minkštą sviestą ir išplakame iki vientisos masės. Beriame kepimo miltelius, po truputį beriame  miltus, kol galėsime minkyti. Tešla turi nelipti prie rankų, bet nebūti kieta, tad nepadauginkite miltų. Imame 1/3 tešlos, padaliname tą gabaliuką į 3 dalis ir dedame į kamerą, kad sukietėtų. Likusią tešlą paskirstome kepimo formoje. Aptepame džemu ar kitu įdaru. Ant viršaus, bulvine tarka, sutarkuojame, iš kameros išimtus, tešlos gabaliukus (juos šaldiklyje reikėtų laikyti 30 - 60 min.). Kepame 180°C orkaitėje kol gražiai parus (apie 40 - 60 min.).

Skanaus!

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital