Trumpai keptos žieminės daržovės

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Trumpai keptos žieminės daržovės
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Trumpai keptos žieminės daržovės
Trumpai keptos žieminės daržovės
Trumpai keptos žieminės daržovės
Trumpai keptos žieminės daržovės
Autorius apie receptą: Labai skanus ir sveikas užkandis ar patiekalas iš žieminių daržovių. Puikus būdas jas pagaminti originaliu, gardžiu būdu. Labai skanus ir sveikas užkandis ar patiekalas iš žieminių daržovių. Puikus būdas jas pagaminti originaliu, gardžiu būdu. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų poro
100 gramų burokėlių
100 gramų petražolių šaknų
100 gramų saldžiųjų bulvių
50 gramų svogūnų
2 gramai salierų daigai
pagal skonį druskos
Patiekiant:
pagal poreikį linų sėmenų
pagal poreikį petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visas daržoves dedamos ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame iki 230 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių (burokėlius reikėtų prieš tai susukti į foliją).
2.
Iškeptas daržoves lengvai pasūdome.
3.
Batatus nulupame ir sutriname į košę.
4.
Keptas daržoves bei batatų masę gražiai išdėliojame lėkštėje.
5.
Tiekiame pagardinę linų sėmenimis ir petražolių lapeliais
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital