Autorius apie receptą:
Gardusis troškinys su vištiena - reikia nedaug ingredientų, jie visiškai neįmantrūs, tačiau skonis puikus. Sotu, taupu ir tikrai sužavės puikiu skoniu.
Gardusis troškinys su vištiena - reikia nedaug ingredientų, jie visiškai neįmantrūs, tačiau skonis puikus. Sotu, taupu ir tikrai sužavės puikiu skoniu.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai
vištienos ketvirčių
250 gramų
ryžių
2 vienetai
morkų
2 vienetai
salierių
100 gramų
barbekiu padažo
1 vienetas
svogūnų
1 šlakelis
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sultiniui į puodą sudėti vištieną, morką. Užpilti vandeniu ir išvirti sultinį (virti apie 2 valandas).
2.
Į kitą puodą ar gilią keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti.
3.
Svogūną supjaustyti, suberti į puodą ir kepti kelias minutes.
4.
Morką sutarkuoti. Suberti į puodą su svogūnu. Saliero stiebus smulkiai sukapoti, suberti į puodą ir dar kepti kelias minutes. Sudėti nukaulintą vištieną, barbekiu padažą, suberti ryžius ir kepti kelias minutes.
5.
Į puodą su ingredientais dalimis pilti paruoštą sultinį ir troškinti 15 - 20 minučių, vis papildant sultiniu, kol ryžiai jį sugers.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.