Mėsos troškinys su pievagrybiais

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Mėsos troškinys su pievagrybiais
Mėsos troškinys su pievagrybiais
Mėsos troškinys su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Patiekiame su jogurtu ir šviežio čiobrelio lapeliais. Patiekiame su jogurtu ir šviežio čiobrelio lapeliais. Feel the beef
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų   jautienos  (naudojome brandintą troškinimui „Feel the Beef“)
500 gramų   pomidorų tyrės
500 gramų   jautienos sultinio  (naminio arba iš kubelio)
200 mililitrų   obuolių sulčių
200 gramų   moliūgų
200 gramų   pievagrybių
2 vienetai   obuolių  (nedidelių)
1 vienetas   svogūnų
1 vienetas   morkų  (didelės)
1 vienetas   aitriosios paprikos
4 skiltelės   česnako
2 šaukšteliai   malto kumino
1 šaukštelis   saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio   aitriosios paprikos miltelių
2 lapeliai   lauro lapų
pagal skonį   druskos
pagal skonį   maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
Patiekiant:
pagal poreikį   jogurto
pagal poreikį   čiobrelių šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nedideliais gabalėliais supjaustome svogūną, susmulkiname česnaką ir aitriąją papriką. Morką supjaustome griežinėliais, moliūgą kubeliais, pievagrybius padalijame į ketvirtadalius.
2.
Jautieną pabarstome druska ir pipirais. Įkaitiname alyvuogių aliejų ketaus puode. Dalimis apkepame jautienos gabalėlius ir atidedame į indą.
3.
Į puodą pilame dar šiek tiek aliejaus ir apie 5 min. pakepame svogūną, česnaką, aitriąją papriką, morką, moliūgą ir pievagrybius.
4.
Pasiruošiame prieskonių mišinį: sumaišome kuminą, maltą saldžiąją ir aitriąją paprikas, druską ir pipirus. Prieskonius beriame ant kepančių daržovių, viską gerai išmaišome ir pakepame dar apie minutę.
5.
Į puodą grąžiname apkeptus jautienos gabalėlius.
6.
Į ketaus puodą pilame pomidorų tyrę, jautienos sultinį, obuolių sultis. Išmaišome ir palaukiame, kol užvirs. Kai užverda, sudedame laurų lapus, uždengiame dangčiu ir perkeliame į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Troškiname apie valandą.
7.
Kubeliais supjaustome obuolius.
8.
Praėjus valandai ištraukiame puodą iš orkaitės, suberiame obuolius ir kaitiname be dangčio ant viryklės apie 15 min.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital