Troškintos voveraitės

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Troškintos voveraitės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g voveraičių
3 šaukštai sviesto,
Druskos, pipirų
Svogūnas
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje, nuvarvinti. Tada sudedam juos į keptuvę kartu su sviestu, supjaustytu svogūnu ir troškinam. Baigiant įdėti grietinę. Patiekti su bulvėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Neringa
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital