Troškintos vištų šlaunelės su morkomis

AUTORIUS:
Vidas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Troškintos vištų šlaunelės su morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 vištų šlaunelės
6-7 morkos
1 svogūnas
1 stiklinė vandens
malti juodieji pipirai
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 šaukštas cukraus
druska
aliejus
1 kiaušinis
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis cukraus
miltai
1/4 šaukštelio kepimo miltelių 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų šlauneles įtriname druska bei pipirais ir paliekame 20 min.
Morkas sutarkuojame stambia trintuve arba supjaustome smulkiais šiaudeliais. Svogūną supjaustome kubeliais. Morkas ir svogūną paskaniname cukrumi, cinamonu ir pakepame su aliejumi. Tada sudedame į troškinimo indą ir užpilame 1 stiklinę vandens.
Vištų šlauneles pakepame su aliejumi, sudedame ant morkų ir uždengę troškiname, kol mėsa suminkštėja.
Iš kukuliams skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą ir po šaukštelį išdėliojame ant bebaigiančių troškintis vištų šlaunelių. Dar troškiname 5-10 minučių.
AUTORIUS: Vidas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Milda
2024-03-18 18:30
Nesuprantamas receptas, kas tie kukuliai neaišku,nuotraukoje kaip slyvos bet nežinia ATSAKYTI
Virga
2015-09-15 18:57
Žinokit visai neblogas receptas. Ką tik pasidariau ir palapnojau. Kaip tik man: švelnus skonis su cinamono poskoniu. Patiko. Tik va, nežinau kas tie kukuliai. Todėl pasidariau tešlą blynams ir užmečiau ant tų šlaunelių. Tai gavosi tokios ,,varlės" kad vėlėsi burnoje. Tai vakare eidama šerti Kezano, pasiūliau tų varlių jam :D Ir visi buvom sotūs ir šiek tiek laimingi ;) ATSAKYTI
Virga
2015-09-15 13:29
,,Kukuliams skirtų produktų"...Kas čia per produktai? Ar jie skirti ,,kukuliams" vyrams? Tokiems storiems, kaip kukuliai...? ATSAKYTI
Daiva
2015-08-25 15:53
Foto ne to patiekalo ATSAKYTI
Aiste
2013-02-17 16:07
Patiekalas atrodo skaniai, bet ir as nesupratau ant galo nieko, atrodo, kad ten slyvos, bet turbut ne slyvos, tai kam ta tesla,:))) sorry, bet nesupratau:) ATSAKYTI
g
2010-10-13 20:20
o kaip ta tesla darosi ir kiek laiko kept?? ir kam ta tesla??? ir kas ten tamsus ant virsaus? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital