Troškintos vištienos kepenėlės su apelsinais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Troškintos vištienos kepenėlės su apelsinais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g vištienos kepenėlių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
4 valgomi šaukštai sviesto
1 svogūnas
2 apelsinai
200 ml neriebios grietinėlės
1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Nuplautas kepenėles pakepinau aliejuje. Pabarsčiau druska ir pipirais.

Apelsinus nulupau, išskirsčiau skiltelėmis. Skilteles supjausčiau gabalėliais. Subėriau į keptuvę su kepenėlėmis.

Supyliau grietinėlę. Troškinau ant mažos ugnies 15 minučių.

Patieliau su virtomis bulvėmis. Prieš valgant apibarsčiau smulkintais svogūnų laiškais.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Svetlana
2011-06-25 21:59
Labai puikus patiekalas. Mano vyras niekada nevalgė kepenėlių, o šias tiesiog "prarijo" ir paprašė dar. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital