Troškintos morkos su bulvėmis

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Troškintos morkos su bulvėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g morkų
600 g mažų bulvių
2 šaukštai sviesto
1/4 l kepsnių padažo
6 kiaušiniai
2 švieži svogūnai su laiškais
druskos, juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuluptas morkas ir bulves supjaustyti 3 mm storio griežinėliais. Puode ištirpinti sviestą ir pakepinti morkų griežinėlius, kol suminkštės. Supilti kepsnių padažą ir užvirinti. Suversti bulvių griežinėlius ir virti uždengtame puode. Kiaušinius pradurti, dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 5 minutes. Išvirusius kiaušinius nulupti šaltame vandenyje ir sudėti į dubenėlį su karštu vandeniu, kad neatvėstų. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais ir po 10 minučių suberti į puodą su daržovėmis. Pagardinti druska, pipirais ir virti, kol daržovės suminkštės. Patiekti su kiaušinių puselėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital