Troškintos morkos su alyvuogėmis (garnyras)

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Troškintos morkos su alyvuogėmis (garnyras)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g morkų
2 šaukštai sojų padažo
100 ml sauso balto vyno
2 šaukštai skysto medaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus arba saulėgrąžų aliejaus
300 g žaliųjų alyvuogių, be kauliukų
300 g juodųjų alyvuogių, be kauliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas nuskusti ir supjaustyti 4-5 cm juostelėmis.
Įkaitinti aliejų ir 5 minutes pakepinti morkas. Tuomet supilti vyną ir troškinti, kol vynas išgaruos (apie 15 minučių).
Į keptuvę supilti sojos padažą ir medų, išmaišyti ir kepinti dar 10 minučių.
Tuomet sudėti griežinėliais supjaustytas alyvuoges ir pakepinti 1-2 minutes.
AUTORIUS: Ona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital