Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkėliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkėliais
Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkėliais
Troškintos kepenėlės su marinuotais agurkėliais
Autorius apie receptą: Labai vykęs patiekalas. Čia tas atvejis, kai skonis pranoksta lūkesčius ir improvizacija pasiteisina 100 %. Tad nenustokite eksperimentuoti ir atrasti naujus skonius. Labai vykęs patiekalas. Čia tas atvejis, kai skonis pranoksta lūkesčius ir improvizacija pasiteisina 100 %. Tad nenustokite eksperimentuoti ir atrasti naujus skonius. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų ančių kepenėlių (arba vištų kepenėlių)
100 gramų marinuotų agurkų (apytikriai)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (didelio)
3 šaukštai raudonojo vyno acto
3 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
1 šaukštas rudojo cukraus
3 vienetai lauro lapų
5 vienetai juodųjų pipirų
1 žiupsnelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilti vandens, sudėti lauro lapelius, juoduosius pipirus, berti druską. Kepenėles nuvalyti ir sudėti į puodą su vandeniu. Kai už užvirkite vandenį, suberkite lauro lapelius, juoduosius pipirus, žiupsnį druskos ir sudėkite nuvalytas kepenėles. Užvirti ir tuomet virti 10 minučių ant vidutinės kaitros.
2.
Kepenėles išimti kiaurasamčiu.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į keptuvę, įberti cukrų ir kepti ant vidutinės kaitros vis pamaišant apie 15 minučių.
4.
Tuomet į keptuvę pilti vyno actą, dėti pomidorų padažą, permaišyti.
5.
Marinuotus agurkus ir kepenėles supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę. Pagardinti druska, maltais juodaisiais pipirais, krapais ir maišant dar patroškinti apie 5 minutes.
6.
Labai tinka tiekti su keptomis ar virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital