Troškintos kepenėlės grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Troškintos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos kepenėlės grietinėlės padaže
Troškintos kepenėlės grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Nesu labai didelė kepenėlių gerbėja, bet kartais jas gaminu pietums. Siūlau prisiminti kepenėles ir jums. Nesu labai didelė kepenėlių gerbėja, bet kartais jas gaminu pietums. Siūlau prisiminti kepenėles ir jums. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištų kepenėlių
300 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinėlės
125 mililitrai vandens
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai miltų
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kepenėles nuplauname ir užpilame pienu. Palaikome apie 0,5 val (taip dingsta kepenėlių kartumas).
2.
Kepenėles pabarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose.
3.
Svogūną nulupame, susmulkiname ir pakepiname aliejuje iki gražios auksinės spalvos. Tada sudedame kepenėles ir apkepiname gražiai iš abiejų pusių.
4.
Morką nulupame, sutarkuojame, beriame ant kepenėlių. Užpilame vandeniu ir grietinėle, patroškiname apie 15 min. valgėme su virtomis ir paskui apkeptomis bulvėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
KAŽKAS
2020-10-09 18:34
Buvo skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital