Troškintos kepenėlės

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Troškintos kepenėlės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kepenėlių
2 - 3 morkų
Kario miltelių
Paprikos milteliai
1 kubelio vištienos sultinio
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Supjaustome kepenėles ir pakepame 5 min. keptuvėje. Sutarkuotas morkas sudedame į keptuvę ir  pakepame su kepenėlėmis dar apie 5 - 10 min. Tada užbarstome kario ir paprikos prieskonių pagal skonį ir šiek tiek patroškinti.

Kol troškinasi kepenėlės, užverdame stiklinę vandens ir vandenyje ištirpiname sultinį. Sultinį supilame į keptuvę ir troškiname dar pora minučių.

AUTORIUS: Monika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital