Troškintos daržovės su grybais ir krevetėmis

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Troškintos daržovės su grybais ir krevetėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 gūželė pekino kopūsto
200-300 g krevečių
300 g pievagrybių
1 didelė morka
1 paprika (aš turėjau skirtingų splavų, po pusę)
1 šaukštas sojos padažo
Cukraus, druskos pagal skonį
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus susmulkinti ir pakepinti sausoje keptuvėje 2-3 minutes.
Morką sutarkuoti, o papriką supjaustyti juostelėmis. Sudėkit į keptuvę grybus, papriką, įdėti prieskonių, įpilti 0,5 puodelio (apie 100 ml) vandens ar daržovių sultinio ir patroškinti, kol vanduo išgaruos.
Kitoje keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir pakepinti smulkiai supjaustytą pekino kopūstą ir krevetes 5 minutes.
Į keptuvę sudėti patroškintas daržoves ir įmaišyti sojos padažą.
Kai patieksite troškinį lėkštėje - apibarstykite sezamo sėklomis. Skanių pietų :-)
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital