Troškinti ryžiai

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Troškinti ryžiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g ryžių
1 svogūnas
0,5 l sultinio
150 g parmezano sūrio
1 sauja pievagrybių
5 pomidorai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustyti svogūnai truputį pakepinami su šaukštu sviesto. Po to į juos suberiami perplauti, nusausinti ryžiai. Visą laiką maišant, produktai dar pakepinami, kol svogūnai tampa permatomi.
Tada įpilama mėsos sultinio, įberiama druskos bei pipirų ir troškinama, kol ryžiai pasidaro birūs.
Su likusiu sviestu išlydoma pusė porcijos sūrio. Dubuo ištepamas sviestu, išbarstomas sūriu, ant jo dugno sudedami supjaustyti troškinti pomidorai bei pievagrybiai, sukrečiami ryžiai, ir viskas sumaišoma.
Taip pat galima dėti morkų, žaliųjų žirnelių ar kitų daržovių. Paruoštas valgis išverčiamas į didelį pašildytą dubenį ir apibarstomas likusiu sūriu.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital