Troškinti rauginti kopūstai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Troškinti rauginti kopūstai
Troškinti rauginti kopūstai
Troškinti rauginti kopūstai
Autorius apie receptą: Receptas tiems, kas pradeda pirmuosius žingsnius virtuvėje. O kas jau viską žino ir moka, tai trumpai parašysiu, kad troškintų kopūstų skonis bus geresnis, jei juos Receptas tiems, kas pradeda pirmuosius žingsnius virtuvėje. O kas jau viską žino ir moka, tai trumpai parašysiu, kad troškintų kopūstų skonis bus geresnis, jei juos troškinsite įpildami kepamos kiaulienos, antienos ar žąsienos mėsos sultinio ir taukų. Dar viena paslaptis- troškinant įmeskite rūkytų lašinukų odelę. Vėliau jau prieš pateikiant ją išmesite, nes ji jau bus pilnai atlikusi savo tobulą darbą ir kopūstams suteikė geresnį skonį. (...daugiau) Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
4 centimetrai kiaulių odos (4x5 cm, nuo lašinių, arba antienos ar žąsies)
1 šaukštas sviesto (lydyto, apytikriai, arba aliejaus ar taukų)
0.5 šaukštelio cukraus
2 vienetai lauro lapų
5 vienetai kvapiųjų pipirų (žirneliais)
5 vienetai juodųjų pipirų (žirneliais)
pagal poreikį vandens (verdančio arba mėsos sultinio)
pagal skonį kmynų (jei kopūstuose jų nėra)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti, sudėti svogūną ir apkepti.
3.
Į puodą, kuriame troškinsite, sudėti kopūstus, svogūną, lauro lapus, pipirus, kmynus ir odelę. Užpilti verdančio vandens ir troškinti apie 45 minutes.
Patarimai:
Jei norite, baigiant troškinti kopūstus, galima įdėti kelis šaukštus pomidorų padažo.
Jei kopūstus troškinsite storadugniame puode, svogūnus galima iš karto apkepinti jame.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital