Troškinti porai

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Troškinti porai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 porai
2 skiltelės česnako
3 v. š. sviesto
Druska
Čiobrelių
1 a. š. cukraus
2 lauro lapai
200 ml vyno arba sultinio
1 v. š. smulkintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porus supjaustyti gabaliukais iki tamsiai žalios vietos. Naudosime tik baltus galus. Kiekvieną gabaliuką perpjauti išilgai. Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti porus, apversti kad apkeptų iš visų pusių. Pabarstyti druska, čiobreliais, cukrumi, sudėti lauro lapus. Užpilti vynu ar sultiniu ir troškinti 35 min ant lengvos ugnies. Porams suminkštėjus įdėti petražoles ir česnakus. .
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital