Troškinti pievagrybiai su paprikomis

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Troškinti pievagrybiai su paprikomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g pievagrybių
1 saldžioji paprika
1 didelis svogūnas
50 g sviesto
50 g grietinės
1 saujelė džiovintų petražolių
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant sviesto pakepinti smulkintas paprikas ir svogūną. Suberti švarius susmulkintus pievagrybius, sudėti druską, prieskonius, grietinę ir dar kiek patroškinti
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital