Troškinti obuoliai su žuvimi

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Troškinti obuoliai su žuvimi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g obuolių,
5 morkos,
400 g žuvies,
25 g lašinukų,
1 svogūnas,
0,25 stiklinės grietinės,
truputis druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašinukus supjaustome juostelėmis ir paspirginame.
Tuomet į juos sudedame nuluptus ir smulkiomis skiltelėmis supjaustytus obuolius, supjaustytą svogūną, sutarkuotas morkas, bei viską patroškiname.
Žuvį supjaustome nedideliais gabalėliais, įtriname druska ir sudedame į obuolius.
Uždengiame dangčiu ir dar troškiname.
Patiekiame užpylus grietine. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital