Troškinti obuoliai su raudongūžiais kopūstais

AUTORIUS:
Laim
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Troškinti obuoliai su raudongūžiais kopūstais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<div><var>Ingredientai:</var></div>
<div>300 g obuolių,<br />
1 kg raudongūžio kopūsto,<br />
&nbsp;žiupsnelis druskos,<br />
2 v. &scaron;. vyno acto,<br />
40 g razinų,<br />
1 a. &scaron;. kmynų,</div>
<div>5 v. &scaron;. aliejaus.</div>
<div>&nbsp;</div>
</div>
<div class="recipe_make">
<div><var>Gaminimas:</var></div>
<div>Kopūstą smulkiai supjaustykite ir tro&scaron;kinkite aliejuje uždarame inde, kol sumink&scaron;tės. Po to sudėkite plonomis skiltelėmis supjaustytus obuolius bei visus kitus priedus ir uždengus palaikykite kar&scaron;tai, kol sumink&scaron;tės obuoliai. Į stalą patiekalą galima paduoti ir kar&scaron;tą, ir &scaron;altą. </div>
</div>
AUTORIUS: Laim
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital