Troškinti kopūstai su kiauliena

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Troškinti kopūstai su kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g kiaulienos sprandinės
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis druskos
1/4 l mėsos sultinio
2 svogūnai
400 g bulvių
1 kg šviežių kopūstų
2 šaukštai sviesto
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 3 cm storio kubeliais, keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti mėsą. Dažnai maišyti. Paskaninti druska, užpilti sultiniu ir valandą troškinti. Svogūnus ir bulves nulupti, bulves supjaustyti į 4 dalis, o svogūnus - žiedeliais. Po 30 troškinimo minučių į puodą su mėsa suversti svogūnus ir bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Kopūstus nuvalyti, nuplauti, supjaustyti juostelėmis ir nuplikyti verdančiu vandeniu. Po valandos virimo ant bulvių ir svogūnų suberti pjaustytus kopūstus ir dar pavirti 10 minučių. Įberti šiek tiek druskos ir pipirų. Prieš patiekiant įdėti sviesto, dar pagardinti pipirais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital