Troškinti kopūstai

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Troškinti kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g raugintų kopūstų
100 g konservuotų jūros kopūstų
1 svogūnas, aliejaus
virtų bulvių
morkų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Raugintus kopūstus nuplauname ir patroškiname. Svogūną supjaustome kūbeliais, sutarkuojame morką ir pakepiname. Kepintą svogūną su morka ir jūros kopūstus sumaišome su troškintais kopūstais. Išmaišome, tiekiame su virtomis karštomis bulvėmis.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital