Troškinti kiaulienos ir cukinijų maltinukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Troškinti kiaulienos ir cukinijų maltinukai
Troškinti kiaulienos ir cukinijų maltinukai
Troškinti kiaulienos ir cukinijų maltinukai
Autorius apie receptą: Cukinija tikrai užvaldė mane. Ar jūs taip pat daug gaminate su ja? Aš cukiniją pamėgau ir net labai. Stengsiuosi iki pat rugsėjo pabaigos pasiūlyti per savaitę po vieną receptą Cukinija tikrai užvaldė mane. Ar jūs taip pat daug gaminate su ja? Aš cukiniją pamėgau ir net labai. Stengsiuosi iki pat rugsėjo pabaigos pasiūlyti per savaitę po vieną receptą su cukinija. Taigi pradedame. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Faršui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
1 vienetas cukinijų (mažos)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai manų kruopų
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
300 mililitrų vandens
3 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas pomidorų tyrės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kiaulieną mušame kiaušinį. Beriame druskos, pipirų, žolelių prieskonių, manų kruopas. Pilame grietinėlę.
2.
Cukiniją sutarkuojame. Česnaką ir 1 svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
3.
Daržoves įmaišome į mėsos masę. Viską gerai išmaišome.
4.
Drėgnais delnais iš mėsos masės gnybiame gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame mėsos paplotėlį - maltinuką.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Maltinukus apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Sudedame į troškintuvą.
6.
Pomidorus nuplikome, nulupame odeles ir supjaustome kubeliais.
7.
Morkas supjaustome griežinėliais, svogūną pasmulkiname.
8.
Į daržoves įmaišome pomidorų tyrę, pilame vandenį. Paruoštą padažą pilame į troškintuvą ant maltinukų. Pagardiname šiek tiek druska.
9.
Troškiname apie 25 min, kol padažas sutirštės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital