Troškinti Kalėdiniai kopūstai su spanguolėmis

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Troškinti kopūstai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šventinis stalas mūsų šeimoje neįsivaizduojamas be troškintų kop9stų su spanguolėmis. Tai greitas, nesudėtingas būdas paruošti kopūstus. Puikiai tinka gardžiuotis Šventinis stalas mūsų šeimoje neįsivaizduojamas be troškintų kop9stų su spanguolėmis. Tai greitas, nesudėtingas būdas paruošti kopūstus. Puikiai tinka gardžiuotis vienais ar tiekti kaip gardų garnyrą prie mėsos patiekalų. (...daugiau) Angelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų kopūstų
2 vienetai morkų
50 gramų džiovintų spanguolių
1 vienetas svogūnų
6 šaukštai sultinio
4 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis kario prieskonių (arba kitų mėgstamų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įpilti verdančio vandens, suberti spanguoles ir palaikyti apie 15 minučių, tuomet nupilti vandenį, spanguoles nusausinti.
2.
Morkas sutarkuoti, kopūstą sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti, svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
3.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti morkas, kopūstą.
4.
Į dubenį sudėti pomidorų pastą, supilti sultinį ir išmaišyti. Supilti į keptuvę su morkomis ir kopūstu. Suberti kario prieskonius, druską, pipirus, spanguoles ir išmaišyti. Uždengti dangtį ir troškinti apie 20 - 30 minučių iki kol daržovės suminkštės.
AUTORIUS: Angelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital