Troškinti grybai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Troškinti grybai
Troškinti grybai
Troškinti grybai
Autorius apie receptą: Kaip tikra dzūkė mėgstu grybauti ir jų atsargomis pasirūpinti ir žiemai. Visa mano šeima mielai renkasi tokius pietus, pamiršdami mėsą nors trumpam. Kaip tikra dzūkė mėgstu grybauti ir jų atsargomis pasirūpinti ir žiemai. Visa mano šeima mielai renkasi tokius pietus, pamiršdami mėsą nors trumpam. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras miško grybai (virtų)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną nulupame ir smulkiai supjaustome.
2.
Troškintuve ištirpiname sviestą. Sudedame svogūną ir pakepiname, kol jis suminkštės. Suverčiame grybus. Patroškiname apie 10 min. Pagardiname druska, pipirais. Įmaišome grietinę ir viską dar pakaitiname apie 5 min. Pabarstome smulkintais krapais.
3.
Būtina valgyti su virtomis bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital